Välkommen till Fabrikören

Flera rader stolar uppställda för konferens

Konferens

JVS Event & Studio är en självklar mötesplats för din konferens i en innovativ och högteknologiskmiljö med en toppmodern LEDvägg som visar 4K. Vår vision är att vara det optimala valet av mötesplats där bildning och kunskap möter upplevelser och inspiration.

Ett nedsläckt konferensrum som lyses upp av en projektorduk

Skräddarsydda Digitala möten

JVS Event & Studio erbjuder digitala lösningar för alla typer av möten och event – som exempel Digital Awards, Digitala kundevent och Digital konferens. Vi skräddarsyr lösningar utifrån dina behov.

En grupp unga tjejer dansar på ett dansgolv

Skräddarsydda Event

En av Stockholms vackraste platser för ett lyckat event med en magnifik vy och Djurgården rakt över Saltsjön – det är svårt att se någon mer lämpad plats.

En brud håller i en vit bröllopstårta med guldiga detaljer

Bröllopsfest

Vi ser till att er bröllopsfest blir lyckad i allt från bemötandet och servicen till den goda maten och den sköna känslan av tillfredsställelse när den stora festen är över.

Ett par glada ungdomar i konfettiregn

Födelsedag

Fira dina nära och kära med ett riktigt dunderpartaj eller en lugn och stillsam gourmetmiddag – hos oss är allt möjligt.

En blå porsche i en stor lokal

Expo

Med ljus och effekter som anpassas efter önskemål passar våra lokaler utmärkt för utställning, galleri och liknande.

JVS Festvåning och hybridstudio tar upp till 250 personer!

Skräddarsydda Event

En plats för unika happenings

ornament

Kajen i Nacka Strand är platsen för det perfekta eventet, här ramas allt in med atmosfären, den goda maten, den friska luften och närheten till vattnet.

En man i brunblå mönstrad skjorta och vit väst