Välkommen till Sea Grill!

JVS Event & Studio

Teknik för bästa upplevelse!

ornament

Ett nedsläckt konferensrum som lyses upp av en projektorduk

Skräddarsydda Digitala möten

Digitalt eller live – vi anpassar ditt möte!

JVS Event & Studio erbjuder digitala lösningar för alla typer av möten och event – här har vi tagit upp några. Givetvis skräddarsyr vi en lösning utifrån dina behov.

Pandemin har ställt in, ställt om, ja rent ut sagt ställt till det. Dina medarbetare, kunder och kollegor – alla har sannolikt påverkats på något sätt – och därför är det ännu viktigare att engagera, underhålla och hitta smarta lösningar.

En publik applåderar för en manlig talare

Digital Awards

Fira framgångar och premiera de medarbetare som levererat under året. Vi hjälper er att sätta ihop ett intressant och engagerande program som kombinerar underhållning och prisutdelning. Tillsammans med våra samarbetspartners ordnar vi både artister och interaktiv underhållning. Lunch eller middag äter vi på vår restaurang Fabrikören.

En kvinna står på en stor scen

Digitala kundevent

Oavsett om du lanserar en ny vara eller tjänst, vill vårda din relation till befintliga kunder eller nyttja vår plattform för att nå nya kunder producerar vi ditt digitala kundevent skräddarsytt efter dina önskemål.

En man sitter framför ett fönster och har ett videomöte på sin laptop

Digital konferens

När man inte alltid kan ses fysiskt i samma utsträckning som tidigare är det ännu viktigare att mötas på ett bra sätt. Vår studio i Nacka Strand är anpassad för att leda en digital konferens, där de som kan medverkar fysiskt och andra på distans. Allt för att göra mötet så proffsigt och bra som möjligt.

Digital meeting BY THE SEA